Ja äntligen kom det litre snö, å som det ser ut så kommer det att komma mera. Blir kanske en vit jul ändå 😀

HÄRLIGT!!!! =D

Annars har jag haft fullt upp, så jag har inte hunnit blogga så mkt. förra helgen blev det utgång, fan va skoj vi hade då, träffa det gammla goda gänget. Ja, några saknades ju iof å nån hade kommit till men i det stora hela va det ju rätt gäng. 🙂 *kul*

I veckan va jag i stugan och jobbade därifråm, samt även donade lite med stugan. kändes bra, jag gjorde något nyttigt och konstruktivt. 🙂
Eftersom både jag å Jocke bodde där ute, så insåg vi ännumera hur mkt vi längtar efter ett eget hus. Helst hade vi ju viljat ha stugan, men…då skulle man behöva lyfta upp hela alltihopa å flytta det närmare stan..för det ligger nog lite väl långt bort, stackars jocke fick ju kliva upp en halvtimme tidigare alltså kl 5 för att hinna till jobbet.. :S Men två av dagarna jobbade han kväll så då fick vi lite sovmorgong bådatvå. 🙂

I helgen som vam, så va vi oxå ut till stugan, blev inte så mkt gjort då, men vi tittade ut julgranarna iaf, en till stugan å en till oss själva. 🙂
På lördagskvällen så va jag ner till Birgitta å drack ett glas vin oxå, *gott*

Nä, nu ska jag ta å jobba på lite så jag får undan, för jag tänkte vara hemma så mkt som möjligt under jul.

Justja, fick besök av securitas oxå på lördag (fast då va inte vi hemma) men tydligen så är vår lilla vovve väldigt högljudd när han e ensam hemma…suck..undra hur man ska få till detta nu då… 😛

Aja, blir nått att klura på så länge det.

C ya! //J