sen jag skrev nu..

Familjen firade jul i stugan i år, det va mysigt, även om vissa saker kanske drog ned stämningen lite så gjorde vi det bästa av kvällen.

Jag och Chai lagade mat (sen hjälpte mamma till oxå) å tomas och jocke fixade mashaller och eld som blev hur mysigt som hellst!! Pappa satt med Emil å myste. Vi hade det riktigt mysigt och trevligt!! =)
Senare på kvällen satt vi å degade i soffan och kollade på film, fast pappa, tomas och jocke somnade ju förståll, vi andra (jag chai och mamma) höll oss vakna sådär lagomt mkt.

Vad jag fick i julklapp:
* En fårskinnsfäll och en titanklocka (måste lämna in den å få den inpassad) av Jocke,
* snappsglas av anita och göran,
* en ljuslykta i form av ett metallhjärta av Jossan,
* en vacker vas/lykta från thailand av Chai (som passade perfekt in till övriga inredningen hemma!!),
* en tröja av Viola,
* en kalender och en ljustomte av Johnny och Gun och Emil,
* å så ett sett glas av birgitta och ungarna, det va irish coffie-glas med tillhörande bricka, skedar och hållare. (Riktigt goda att dricka ur!)

Vad Jocke fick av mej var: En sodastreemer (gott) och ett varmt underställ, och en liten sten där det stog “Jag älskar dej” som han har på nattduksbordet.

Dagen efter jul så softade vi bara, men på kvällen va jag ner till Birgitta på hennes årliga juldagsparty, det va ganska skoj, jag va lite för trött bara.

På annan dagen så kännde jag mer riktigt hängig och sen bröt helvetet lös…typ..har legat förkyld sedan dess. *suck*, men idag känner jag mej något sånär på bättringsvägen iaf. Då det blev ingen avkopplande julledighet för mej då…får ta igen det sedan ist! 😛

Nyår, fidare vi liggandes i soffan halvdöda både jag å jocke, men vi masade oss ner till gymnasiekullen å såg några fyrverkerier iaf och ringde våra nära å kära å önskade gott nytt år.

Nä, nu ska jag ta å käka nått…kyckling tror jag att det va.. med morsan å farsan. 🙂
Vi höres!’

C ya! //J